Parim sõbrapäeva kingitus - käekell

sõbrapäeva kingitused

Sõbrapäeva tähistamise traditsioon ei ole Eestis olnud kuigi pikk, kõigest 30 aasta ringi. Valentinipäeva traditsioon tuli meile kusjuures Soomest, sinna jõudis see Vana-Roomast. Eestlastele on kombeks sõbrapäeva tähistada kui kallite inimeste meelespidamise päeva. 

Parim sõbrapäeva kingitus võib olla just käekell, sest kell on kui aja sümbol. Käekella kinkides kannab kingisaaja seda suure tõenäosusega igapäevaselt, mis tähendab sagedast meenutust teie omavahelisest sidemest. Lisades graveeringu saab seda veelgi erilisemaks muuta.

Käekella kinkimine on ühtaegu nii lihtne kui ka läbimõeldud valik. Tuleb mõelda kingituse saaja stiil ja omapära peale ning milline käekell just temale sobida võiks. Kas tegemist on sportliku, minimalistliku või trenditeadlikuma stiiliga inimesega? Premium Kellade valikust leiad midagi igale maitsele. 

Sõbrapäeva kingiideed

Sõbrapäeva kingitused on tihti keeruline teema. Ühest küljest on lihtne kinkida kas šokolaadi või punaseid roose, kuid vahel tahaks midagi erilisemat välja mõelda. Kui jõulud on jäänud just seljataha, on suurem “kingiideede ajujaht” hiljuti läbitud ja muudab eristumise veelgi raskemaks. 

Üritame elu kergemaks teha järgmiste sõbrapäeva kingiideedega. Siin on erinevaid ideid mida kinkida sõbrapäevaks mehele ja naisele.

Sõbrapäeva kingitus naisele

Mida kinkida naisele sõbrapäevaks? Vastus sellele küsimusele oleneb kindlasti ka teie omavahelise suhte etapist. Kas tegu on hea sõbra või silmarõõmuga?  Lisaks lilledele ja magusale võivad sõbrapäeva kingitused naisele hõlmata ka midagi järgnevast:

  • Teatripiletid või kontsertelamus. 
  • Lemmiku restorani külastus ja ette broneeritud mitmekäiguline menüü.
  • Käekell on alati kindla peale minek, sest tegemist on praktilise aksessuaariga mida võib kollektsioonis olla ka mitmeid.
  • Südamekujuline amulett millele saad sisse lisada ühise pildi  on tõeliselt armas ja tähenduslik sõbrapäeva kink naisele!

Siiski ei tasu unustada ka klassikalise roosid+šokolaad kombinatsiooni mõjuvõimu! Iga naine on nende saamise üle ilmselt meelitatud versus ilma igasuguse meelespidamiseta päev mööda saata. Mõte on see mis loeb!

Sõbrapäeva kingitus mehele

Küsimus mida kinkida mehele sõbrapäevaks võib panna kukalt kratsima rohkem kui mõne teise tähtpäeva puhul. Siinkohal saame hädast välja aidata ja järgnevad sõbrapäeva kingitused võivad sobida just mehele:

  • Spordielamus, näiteks mõne suusakeskuse päevapiletid või miks ka mitte minna tuubidega sõitma.
  • “Saunapakett” spaas või kodus koos kinkekarbiga, kust mees leiab näiteks lemmikõlle ja eukalüpti saunaessentsi.
  • Ühine lauamänguõhtu koos küllusliku snäkivaagnaga.
  • Käekell on klassika iga inimese aksessuaaride kollektsioonis.

Mehed võivad olla vahel suuremad maiasmokad kui naised, seega pea ka enda meest või meeskolleegi meeles kommikarbiga. Šokolaad võib olla just see õige kingitus mehele sõbrapäevaks ja polegi tarvis kaugemalt otsida!

Sõbrapäeva kingitus kallimale

Jõulud, sõbrapäev, aastapäev, nimepäev, naistepäev, meestepäev, sünnipäev jne.. Vahel tekib selline tunne, et iga nädal tuleb jälle midagi tähistada. Samas on see ka tore, sest nii saab muretult üksteist meeles pidada ja tempoka igapäevarutiini keskel hetke teineteisele pühendada. Sõbrapäeva kink ei pea olema murekoht, vaid võib olla miski millele läheneda loominguliselt meie väikeste vihjete abil: 

  • Mõni ehe või sõrmus on ideaalne sõbrapäeva kingitus kallimale! Olgu tegu kihlasõrmuse, nii-öelda lubaduse sõrmuse või lihtsa aksessuaariga, siit valikust leiad kindlasti midagi sobivat. 
  • Kingi mõni vahva lauamäng, mis on mõeldud just paaridele. Nii saate oma suhte uusi külgi avastada eriti põneval viisil. 
  • Lennupiletid! Otsi sooduspakkumine kuskile X riiki kasvõi alles mitme kuu pärast. Broneeri piletid ja üllata kaaslast kas pikema või vaid nädalavahetuse kestva reisiga! 

Mida kinkida lastele sõbrapäevaks?

Sõbrapäeva kingitused lastele võivad olla veidi mängulisema lähenemisega või miks ka mitte mõne pisema meene näol. Lastele sobib hästi näiteks aaretejahi stiilis kommikarbi üles otsimine. Või isegi uus lauamäng, mida pereringis mängida! Sõbrapäeva puhul võib ka lihtsalt koos paberist punaseid südameid meisterdada ja akendele kleepida.

Sõbrapäevast räägitakse koolis ilmselt omajagu ja luuakse võimalusi üksteisele anonüümseid kaarte saata ning häid mõtteid kirjutada. Samas võib see laste jaoks olla ka negatiivne sündmus kui väikesel inimesel ei ole koolis palju häid sõpru kellega rõõmsasti aega veeta. Eriti juhul kui tema ühtegi kaarti sel päeval ei saagi. Seega on tore kodus pereringis seda tähistada armastust täis heade mõtete päevana. Miks mitte igaühele kaart kirjutada tema häid omadusi kirjeldades.

Sõbrapäeva kingitus tüdrukule

Olenevalt lapse vanusest võib sõbrapäeva kingiideede hulka kuuluda näiteks üks armas käevõru. Väikestele tüdrukutele meeldib end tihtilugu ehitada ema ehtekarbist leitud aaretega ja selline liblikaga käevõru võiks ühele neiule meeldida küll!

 

Veel variante:

  • Sõbrapäevik, kus saad esimese lehe ise ära täita
  • Kleepsualbum/kleepsud
  • Sõbrapäeva teemaline šokolaadi medaljon
  • Uus komplekt patsikumme või klambreid
  • Mahedat roosat tooni küünelakk
  • Tehke koos Prantsusmaalt(tuntud ka kui armastuse riik) pärinevaid makroone

Sõbrapäeva kingitus poisile

Poistele meeldib tihtilugu end tühjaks mürgeldada ja käevõrud neid üldiselt ei kõneta (kuigi Premium Kellad valikus leidub ka minimalistlik musta värvi käevõru, mis sobib ka poisile). Vii oma laps batuudikeskusesse või nerf-i maailma ja korralda temaga koos üks meeldejääv ja väsitav mängupäev! 

Veel variante:

  • Mudelautod
  • Huvitav raamat
  • Pimedas helendavad pulgad, millest saab huvitavaid kujundeid teha
  • Linnumaja meisterdamise komplekt
  • Legod

Veeda sõbrapäev koos kallimaga

Sõbrapäev on originaalis tegelikult Valentinipäev ehk armunute päev. Ehk kingitustele ja päevale mõtlemine võivad palju stressi tekitada. Tegelikkuses on see suurepärane päev armastuse avaldamiseks ja näitamiseks läbi koosveedetud aja. Planeerige päev teineteisele ja looge koos uusi mälestusi, mis kindlasti suurendavad teie omavahelist sidet ja armastust veelgi!

Jätkusuutlik kingitus sõbrapäeval on koos veedetud aeg. Sõbrapäeva kingitused kallimale ei pea ilmtingimata maksma palju raha. Teineteise seltskonnas koos veedetud aeg võib olla veelgi meeldejäävam ja väärtuslikum. Selleks on mitmeid variante, näiteks:

  • Koosta kupongid erinevate “tasuta teenustega” lastes fantaasial lennata. Kupongil võib kirjas olla nii piknik, hommikusöök voodisse kui ka massaaž. 
  • Osalege koos mõnel kursusel. Saviringis, kokandustunnis või kasvõi joogatunnis! 
  • Paki ise toidukorv pirukate ja sooja teega ning vii kaaslane matkale.
  • Kokake koos kolmekäiguline menüü, mida küünlavalgel nautida.

Ega ilmaasjata ei öelda, et armastus käib kõhu kaudu, seetõttu ka palju toidul põhinevaid pakkumisi. Kusjuures 90% õnnehormoonist serotoniin toodetakse just soolestikus! Seega võtke koos ette hea söögi nautimine ja hästi veedetud aeg on seeläbi garanteeritud.

Kui hetkel pole ajaliselt võimalik koos midagi ette võtta, kuid tahad anda lubaduse tulevikuks, siis kirjuta kaaslasele südamlik kaart, mille saad kinkida koos käekellaga. Käekell on nii möödunud aja kui ka tuleviku sümbol, tähistades koos veedetud hetki ja tuleviku lubadusi! Ilus käekell naisele on näiteks see Boss Grace või mehele Timberland Hempstead.