10 käekella parimaks isadepäeva kingituseks

Isadepäeva kingiks käekell

Öeldakse, et pole paremat kingitust kui aeg. Isadepäev on tulemas ja ilmselt nii mõnegi mõttes mõlgub küsimus mida kinkida isale? Mängiks hoopis selle aja kinkimise idee veidi ümber - kinkige isale isadepäevaks käekell. Kell võib olla sümboliks nii koos veedetud aja kui ka eesootava tuleviku osas. Lisaks on see kingitus, mis on tähenduslik ja praktiline. 

Isadepäev on eriline meelespea nii isade kui ka isa rolli täitvate inimeste jaoks. Sisimas meeldib ilmselt kõigile kui neid meeles peetakse ja vahel jääb sõnadest puudu. Selle jaoks koostasime järgneva nimekirja kümnest erinevast käekellast, et leiaksid sobiva kingituse just enda isale. Olgu su isa maitse sportlik, igapäevane, minimalistlik, julge või klassikaline - parim isadepäeva kink ootab sind.

Kingitused isale ei pea olema ilmtingimata kallid ja käekellade hulgas on kõigile taskukohaseid valikuid. Samas jääb võimalus isa üllatada ja valida isadepäeva kink, millega ületad ta ootusi ja mis seikleb koos isaga loodetavasti aastakümneid. Miks mitte kinkida koos käekellaga ka kellakarp ja tutvustada isale uut kollektsioneerimise võimalust. 

1. Kell mis sobib igale isale: Hilfiger Austin

Mõlgutad mõtteid, mida kinkida isale sünnipäevaks või hoopis mis võiks olla hea isadepäeva kingitus? Aitame sind hädast välja soovitades just seda Hilfigeri käekella. Pruun nahast rihm ja kella lihtne, aga tabav välimus teevad sellest praktilise aksessuaari, mis sobib enamik stiiliga kokku. Lisaks taskukohasele hinnale rakendub kingile tasuta transport, mis koos südamliku kaardiga võib ka kõige eestlaslikumal mehel õnnepisara välja tuua. Kui Hilfigeri käekellad ei kõnetanud võid visata pilgu peale ka Timberlandi valikule, mis on samuti kindla peale minek.

2. Luksuslikule isale: Versace Palazzo Empire

Käekellale mõeldes teavad enamik kellade omanikke Šveitsi täpsust ja kvaliteeti. Versace käekellade puhul leiad korraga mõlemad Šveitsi kellade hinnatud omadused. Tegemist on äärmiselt kvaliteetse ja julge kellaga. Nahast rihm ja safiirklaas muudavad antud kella välimuse väga klassikaliseks, samas Versace tuntud logo kella keskel ja punased detailid teevad sellest julge ja erilise valiku. Selline isadepäeva kink sobib kindlasti ühele erilisele isale. Kui isal kellasid juba on, võib hea idee olla kellale lisaks kinkida ka kellakarp, et kellade hoiustamine lihtsamaks ja turvalisemaks muuta. 

3. Minimalismi armastajale: Meeste käekell Lorus

See kell on loodud isale, kes ei taha, et ta aksessuaarid liigselt silma paistaks. Isadepäeva kingitus, millega ei saa mööda panna. Selged jooned, lihtne sihverplaat ja tagasihoidlikule disainile keskenduv minimalistlik käekell lisab sinu isa randmele elegantsi, hoides samal ajal asjad lihtsana. Vastupidav terasest korpus ja pruun nahast rihm muudavad selle kella praktiliseks ja samas salaja ka stiilseks lisandiks su isa garderoobis. Lisaks on Loruse käekellade valik hea soodne ning taskukohane igale rahakotile. 

4. Disaini entusiastile: Ingersoll The Charles

Kui su isa julgeb erineda võib The Charles käekell olla läheneva isadepäeva valguses ideaalne valik. Ingersoll on üks vanimaid Ameerika kellatootjaid pika ajaloolise taustaga, pakkudes oma kellades ajas hästi läbi mõeldud kvaliteeti. Vali oma isale isadepäevaks ajanäitaja, mis ühendab ilu ja funktsiooni. See käekell kombineerib elegantsi ja uuenduslikkust, peegeldades kindlasti disaini entusiasti tähelepanelikku maitset. Ingersoll käekellade valik on kindlasti meeldejääv isadepäeva kingitus, olles edaspidi sinu isa jaoks stiilne kaaslane igal sündmusel.

5. Klassikat austavale isale: Timberland Robbinston

Klassikalise käekella valimine võib olla ühtlugu lihtne ja keeruline ülesanne. Valik on suur ja käekellade maailmas orienteerumine võib olla aeganõudev. Klassikalisi valikuid austava isa jaoks on ilmselt Timberlandi naha ja roostevaba terase kooslus üsna kindla peale minek. Enam ei pea pikemalt mõtlema mida kinkida isale isadepäevaks, sest tal on sellise sümboolse valiku üle kindlasti hea meel. Timberland Robbinston on kell, mis sobib isadepäeva kingituseks kui valatult. Kindlasti vaata ka ülejäänud käekellade valikut, kui Robbinstoni osas veidi kahtled.

6. Sobilik käekell härrasmehele: Hugo Boss Champion

Hugo Boss Champion on käekell mehele, kellele meeldib igapäevaselt välja näha peen ja haritud. Tegemist on kellaga, mis on aegumatu lisand sinu isa kollektsiooni, sobides aksessuaariks nii igapäevaselt kui ka teatris käikudeks. (PS! Rääkides kella kollektsioonist, piilu ka kellakarpide valikut!) Hugo Bossi käekelladega näeb su isa elegantne välja igas elu olukorras, olgu ta metsas seenel või tähtsal koosolekul kõnet pidamas. Hugo Boss kuulub küll luksuslike brändide hulka, kuid see tootja on suutnud oma hinnad hoida kõrgmoe brändidest tuntavalt kättesaadavamad. Too oma isa ellu juurde veidike luksust läbi selle isadepäeva kingituse! 

7. Käekell insenerile: Victorinox Maverick

Victorinox Maverick käekella. Funktsionaalsus kohtub selles kellas elegantsusega ja kui su isa on tööloom, kelle kell peab suutma temaga sammu pidada nii tööl kui ka vabal ajal, siis Victorinox tootevalik on temale kui loodud! 

 

8. Vanakooli isale: Casio Retro Vintage 

Casio Retro Vintage kell võib su isale meenutada nooruspõlve. Kui su isa kasutab endiselt vanakooli äratuskella, võid talle läbi isadepäeva kingituse tutvustada hoopis käekella, mis isegi vajadusel äratab! Casio kellade võlu ei kao niipea ja aegumatu välimus on kindlasti selle kella suurim tugevus. Hetkel on Casio populaarne valik nii noorte kui ka vanakooli inimeste seas, olles ühtaegu klassikaline, trendikas ja ka soodne. See kell + humoorikas kaart aegumatust isast = väärt kingitus isadepäevaks! 

9. Praktilisuse armastajale: Swiss Alpine Military

Sellel käekellal on pimedas helendavad indeksid ja seierid, veekindlus ja kuupäeva näidik. Need muudavad Swiss Alpine Military ideaalseks isadepäeva kingituseks neile, kes hindavad üle kõige asjade praktilisust ja ei soovi üleliigseid detaile. Ei tasu ka alahinnata Swiss Alpine Military teiste käekellade klassikalist välimust ja aegumatut disaini. Lisaks leiad muidugi meie kodulehelt lausa 15 erinevat Šveitsi kellade tootjat. 

10. Kingitus sportlikule isale: Polar Ignite 2

Ideaalne kingitus sportlikule isale isadepäevaks on loomulikult spordikell! Juhul kui su isal on juba kell mida kasutab, võid vabalt üllata teda uuendatud versiooniga. Või on ehk su sportlikul isal viimasel ajal esinenud motivatsioonipuudust ja tunned, et väike lisatõuge uue kella näol võiks kasulik olla? Teisalt kui su isa seni igapäevaelus ja sporti tehes kella vajalikuks ei ole pidanud, saad näidata talle selle kingi läbi millest ta ilma on jäänud. Polar Ignite 2 puhul on tegemist meie kõige populaarsema Polar käekellaga, mille puhul on ka rihmade värvi valiku võimalus. Käekell annab kasutajale märku nii treeningute, taastumise kui ka une kohta. Vanuse edenedes on oluline südametööl silma peal hoida ja selle kellaga on see võimalik lausa möödaminnes. Kui tunned, et see kell sinu isa ei kõnetaks, siis tutvu kindlasti ka teiste Polari spordikellade valikuga või mine uuri hoopis Casio valikust spordikellasid.